Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Pred vrati je premiera nove generacije Nissan Navare
Novice   |   Napoved
Pred vrati je premiera nove generacije Nissan Navare
Japonski proizvajalec je napovedal, da prihodnji teden tudi uradno razkrijejo povsem novo izdajo njihovega pickupa, čeprav zanj že obstajajo zelo konkretne fotografije, posnete v neki delavnici.
Peter Pirkovič
28. oktober 2020 | 9:35:00

Kot pravijo pri Nissanu, so poltovornjaki v njihovem DNK-ju že od leta 1935, zato želijo ohraniti to tradicijo in temu posledično se bo v kratkem javnosti predstavila korenito prenovljena Navara. Kakšen bo njen videz, razkrivamo s fotografijo Frontierja (različica namenjena ZDA in še nekaterim trgom po svetu), ki je pred nekaj dnevi obkrožila svetovni splet.

Spremembe so najbolj opazne na sprednjem delu, kjer Frontier oziroma Navara nosi precej bolj agresivno oblikovano masko, novi so LED žarometi, na voljo pa bo tudi kovinska zaščita. O tehniki je preuranjeno pisati, čeprav nekateri namigujejo, da bodo tudi pri tej izvedbi za evropski trg uporabili obstoječ 2,3-litrski dizelski štirivaljni motor s 120 in 140 kilovati. Več bo znano čez nekaj dni.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
7even77
Bolj prenovljena, kot nova, drži. In ZELO po ZDA okusu. Verjetno pa bolj uspešna kot nekdanji X in Alaskan skupaj...
28.10.2020 12:15:01

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija