Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Prihaja novi DS4
Novice   |   Napoved
Prihaja novi DS4
Citroenova prestižna divizija DS bo v kratkem v celoti predstavila četrtega člana družine, ki na ceste prihaja sredi prihodnjega leta.
Peter Pirkovič
3. december 2020 | 12:28:00

To ne bo DS4, kakršnega smo poznali nekoč, pač pa povsem nov avto oziroma terenski križanec, ki se je gradil na PSA-jevi platformi EMP2. Oblikovalci so, tako kot za ostale modele, poskrbeli za zelo ekstravagantne oblikovne linije, mu namenili matrične LED žaromete, nov multimedijski vmesnik Iris System, velik osrednji zaslon na dotik, krmiljeno vzmetenje DS Active Scan Suspension, ki deluje v povezavi s kamero, projekcijo podatkov na vetrobransko steklo in pričakovano tudi priključno-hibridni pogon E-Tense, katerega skupna sistemska moč znaša 165 kilovatov. Kasneje bo dobil tudi dizelske in bencinske motorje.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
7even77
Prav "všećno" mi je to favoriziranje neke njihove t.i. "prestižnosti", ki pa je v resnici ni nikjer občutiti. Doslej vsaj res ne.
4.12.2020 7:41:42
Klemen72
končno prihaja avto, kjer bo prestiž res viden in občuten. kvazi prestiža znamk malarjev in. mesarjev, uvoženih rabljenih, smo že malo siti
5.12.2020 13:52:07
7even77
Si me pa pošteno nasmejal. Hvala. Sicer pa ja - na dvoriščih lastnikov mesnic in slikopleskarskih podjetij je res veliko (predvsem novejših, še zdaleč ne uvoženih) MB-jev, BMW-jev, pa tudi cenovno ugodnih Oplov ni za zgrešiti. Celo kombinirana vozila omenjenih za delo na terenu s strankami največkrat res sploh niso galska. O "prestižnih" francozih ne duha ne sluha... No, toliko že menda vedo, kaj gledajo in kakšen prestiž, ki ga dobro občutijo, kupujejo. Verjamem - ker vidim.
5.12.2020 17:01:22

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija