Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Nova znamka Mobilize s prvim prototipom
Novice   |   Renault
Nova znamka Mobilize s prvim prototipom
Renault je predstavil novo znamko Mobilize in njen prvi prototip EZ-1, koncept za deljeno urbano mobilnost.
Urša Prosenjak
15. januar 2021 | 7:07:00

Znamka Mobilize bo ponujala namenska vozila za mobilnostne storitve. Trenutno razvijajo štiri vozila za car-sharing in končno dostavo, prvi izmed konceptov pa je EZ-1. Dvosed meri 2,3 metra v dolžino ter ima prozorna vrata za nemoteno vidljivost. Ima tudi inovativen sistem menjave baterije kot alternativo tradicionalni polnilni infrastrukturi, kar vozilu zagotavlja konstantno operativnost.

Mobilize EZ-1 je v 50 odstotkih narejen iz recikliranih materialov, ki jih je 95-odstotno mogoče ponovno reciklirati, kar omogoča Renaultova tovarna v mestu Flins.

»Prototip Mobilize EZ-1 je mobilnostna naprava, ki se zlije z mestom,« je o novem vozilu povedal Patrick Lecharpy, vodja oblikovanja pri znamki Mobilize. »Kot agilen, dinamičen in inkluziven avto pooseblja duha nove znamke Mobilize in uporabnikom pomaga spreminjati življenjski slog z učinkovitejšo in odgovornejšo mobilnostjo.«

»Mobilize bo ponujal tudi širok nabor inovativnih storitev v mobilnosti, energiji in na drugih področjih,« dodaja Clotilde Delbos, direktorica znamke Mobilize. »Naš cilje je povečati uporabo avtomobila s poenostavljeno, trajnostno in dostopnejšo mobilnostjo z zmanjšanjem vpliva na okolje.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
skrivo
Itak na osnovi Twizija. Je pa fajn, da je sedaj zaprt.
15.1.2021 20:02:38

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija