Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Nič več le igrivi malček
Novice   |   Smart
Nič več le igrivi malček
Smart se želi znebiti podobe proizvajalca miniaturnih avtomobilov smešnega videza. Pripravljajo se na razkritje svojega prvega SUV.
Urša Prosenjak
15. januar 2021 | 7:42:00

Podpredsednik oddelka prodaje Daniel Lescow je povedal, da bo novo vozilo zgrajeno na Geelyjevi platformi Sustainable Experience Architecture. »Zgolj dolžina vozila ni več odločilen dejavnik, na novo smo definirali zahteve Smarta,« je pojasnil. »Postati želimo nekoliko bolj premijska znamka in ne toliko igriva.«

Prihajajoči modeli bodo predstavljali tudi nove standarde povezljivosti in delno avtomatizirane sisteme. Prodaja bo osredotočena na evropski in kitajski trg. »SUVji pridobivajo priljubljenost na Kitajskem, vendar bomo naš novi model ponudili tudi evropskim kupcem,« dodaja Lescow.

»Prepričani smo, da se bo naš novi SUV hitro uveljavil kot vodilni v segmentu in tako sprožil preobrazbo urbanega električnega življenjskega sloga.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Če mene vprašate, tale ni nič kaj dosti manj smešen. Je pa res, da ne daje več vtisa, da se bo čez sekundo prevrnil, temveč trdneje stoji na kolesih.
15.1.2021 19:44:39

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija