Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Salona v Detroitu tudi letos ne bo
Novice   |   Korona kriza
Salona v Detroitu tudi letos ne bo
Organizatorji detroitskega avtosalona so že drugo leto zapored odpovedali največji in najstarejši avtomobilski šov v ZDA. Razlog je znan.
Peter Pirkovič
15. januar 2021 | 10:33:00

Detroitski avtosalon je bil dolga leta na sporedu v januarskem terminu, po nekaj letih analiz in pogovorov, so organizatorji vendarle uspeli doseči dogovor z vsemi vpletenimi, da predstavo premaknejo na poletne mesece, a tega do zdaj še niso uspeli izpeljati. Namreč, salon v Detroitu je bil zadnjič na sporedu januarja 2019, lansko leto pa je ta, sprva napovedan za junij, zaradi naraščajočega števila okuženih in visoke smrtnosti, odpadel. Čeprav so organizatorji napovedovali, da ga v letu 2021 zagotovo izpeljejo (iz junija so ga prestavili na september), so razmere zaradi korona virusa še vedno kritične, temu posledično je gospodarstvo v krču, avtomobilski proizvajalci na veliko režejo marketinške proračune, zato preprosto ne bi imelo smisla organizirati tako velik in finančno zahteven avtomobilski projekt. Zdaj se pripravljajo načrti za leto 2022. Ne glede na to, bodo organizatorji zelo verjetno izpeljali le manjšo prireditev (Motor Bella), ki bo namenjena bolj avtomobilskim entuziastom.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija