Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novi Hondin HR-V je nared za premiero
Novice   |   Napoved
Novi Hondin HR-V je nared za premiero
18. februarja bodo pri Hondi končno razkrili fotografije nove generacija modela HR-V, jeseni pa bi ta že lahko pripeljal tudi na naše ceste.
Peter Pirkovič Honda
19. januar 2021 | 7:45:00

HR-V prinaša novo svežo obliko zunanjosti (malce tudi v vzoru Civica) in več prostora v potniški kabini ter napredno voznikovo delovno okolje. Pogon bo v skladu s strategijo proizvajalca elektrificiran, kar pomeni, da bosta v ponudbi dva hibridna motorja. In sicer tisti iz modela Jazz (kombinacija 1,5-litrskega bencinskega motorja in elektromotorja) in zmogljivejši iz modela CR-V, ki ima nameščen dvolitrski bencinski motor ter dva električna motorja. Natančnejših podatkov za zdaj ne razkrivajo. Aktualno generacijo so povečini evropskih držav ugasnili ob koncu lanskega leta ali prej, saj motorji niso več dosegali emisijskih standardov za leto 2021.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija