Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Škoda Enyaq povsem od blizu
Novice   |   Pri nas aprila
Škoda Enyaq povsem od blizu
Eden od voznikov tovornjakov, ki prevažajo nove avtomobile, je imel priložnost med prvimi od blizu spoznati novega češkega električarja. In to je na kratko tudi dokumentiral.
Peter Pirkovič
19. januar 2021 | 10:45:00

V tem primeru je šlo za Enyaqa 80, torej najzmogljivejšo različico s 77,1 kWh baterijo in z dosegom 510 kilometrov, katerega cena pri nas znaša 45 tisočakov. Pogled v notranjost razkriva razmeroma majhen zaslon digitalnih merilnikov ter na drugi strani precej večji osrednji zaslon multimedijskega sistema. Prav tako je na kratko opaziti, da ima Enyaq že oblikovno spremenjen selektor za upravljanje z menjalnikom.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
IcEmAn
Če držijo besede enega od prodajalcev pri nas, se bo avto v salonu dalo videti že prihodnji mesec.
19.1.2021 14:06:52
pirko
Mogoče bo res kak primerek prikapljal, prodaja zares pa aprila...
19.1.2021 15:40:22
7even77
Če mogoče na kateri drugi novodobni Škodi ne zmoti odsotnost proizvajalčevega emblema na prtljažnih vratih, potem tule, sploh spričo realnih in ne tovarniško marketinških posnetkov, že kar preočitno ta podrobnost zbode v oči. Enostavno se mi zdi, da ne učinkuje tako, kot so si v tovarni to zamislili. Ali želeli. Kajti, ni enako, kot pri Volvu, kjer je to že ves čas tako, ampak tam smo ali navajeni ali pa so tisti zadki oblikovani tako, da zadeva ne zmoti in je smiselno vpeta v neko celoto. Tule to ne vžge. Škoda.
20.1.2021 7:37:08

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija