Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ukradel avto in oštel lastnico, ker je na zadnjem sedežu pustila otroka
Novice   |   Nenavadno
Ukradel avto in oštel lastnico, ker je na zadnjem sedežu pustila otroka
Avtomobilski tat je na zadnjem sedežu avta, ki ga je ukradel, opazil otroka, zato se je vrnil, oštel otrokovo mater zaradi malomarnosti, ji vrnil otroka in se ponovno odpeljal z njenim avtom.
Urša Prosenjak
20. januar 2021 | 7:18:00

Dogodek se je pripetil v ameriški zvezni državi Oregon. Ženska je v soboto šla v trgovino z živili, avto pa je pustila okoli 5 metrov oddaljen od trgovine. Motor je pustila v teku, prav tako pa je v avtu pustila svojega štiriletnega otroka.

Le po nekaj minutah odsotnosti voznice je nekdo vozilo odpeljal. Ko je tat opazil, da je na zadnjem sedežu malček, se je pripeljal nazaj pred trgovino, oštel žensko, ker je pustila otroka brez nadzora, ji rekel, naj ga vzame iz avta, nato pa se je ponovno odpeljal z ukradenim avtom.

»Ženski je celo zagrozil, da bo poklical policijo zaradi neustrezne skrbi za otroka,« je povedal predstavnik policije Matt Henderson, ki je dodal, da ženska ni prekršila zakona, saj je bila še vedno v bližini in je otroka videla in slišala, da pa je pripetljaj dobro opozorilo, da dodatna previdnost nikoli ni odveč.

»Seveda smo hvaležni, da je bil toliko pošten, da je malčka pripeljal nazaj,« je pripomnil Henderson.

Vozilo so našli nekaj ur kasneje v Portlandu, moškega, ki ga je ukradel, pa ni bilo več ob vozilu. Policija ga še vedno išče.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
shark911
"Motor je pustila v teku, prav tako pa je v avtu pustila svojega štiriletnega otroka"...bistroumno res,vse čestitke tej mami...a je vsaj ročno zategnila?
20.1.2021 14:09:02

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija