Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Razkritih nekaj detajlov ekcentričnega križanca
Novice   |   Hyundai Bayon
Razkritih nekaj detajlov ekcentričnega križanca
Hyundaievi trenutni dizajni so vse prej kot dolgočasni. Tem smernicam sledi tudi prihajajoči križanec za Evropo, ki bo, kot obljubljajo, še bolj ekscentričen kot Kona. Nekaj detajlov so razkrili na najnovejših fotografijah.
Urša Prosenjak
21. januar 2021 | 7:43:00

Prednja maska se zdi nenavadno velika za tako majhno vozilo, dopolnjuje pa jo vodoravna letev med dnevnimi LED lučmi v dizajnu, ki ga je navdihnila Kona. Podobnosti novega Bayona  z večjo Kono pa se pri tem nehajo, saj so zadnje luči popolnoma drugačne, njihova oblika pa spominja na puščico. Najverjetneje se bo svetlobna črta raztezala čez celoten zadnji del.

O tehničnih podrobnosti pri Hyundaiu za zdaj še molčijo, vendar glede na Bayonov položaj v floti najbrž ni pričakovati česa pretirano vznemirljivega. Najverjetnejša izbira se zdi trivaljni motor in pogon na prednjih kolesih ter izbira med ročnim in avtomatskim dvosklopčnim menjalnikom.

Mali križanec bo Hyundaiev odgovor modelom kot sta Ford Puma in Toyota Yaris Cross, vendar bo z ekscentričnim dizajnom nagovarjal kupce, ki radi izstopajo in vzbujajo pozornost. Pod kožo naj bi bil v veliki meri enak kot i20, za razliko od njega pa Bayon ne bo imel različice N.

Glede na to, da bo na evropski trg prišel že v prvi polovici letošnjega leta, lahko pričakujemo uradno predstavitev že v prihodnjih tednih.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija