Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Hiperšportnik brez uradnega imena razprodan za prvo leto
Novice   |   Rimac
Hiperšportnik brez uradnega imena razprodan za prvo leto
Električni hiperšportnik Rimac C_Two je vzbudil veliko zanimanja že ob predstavitvi leta 2018. Govorilo se je, da je avto že vnaprej razprodan.
Urša Prosenjak
21. januar 2021 | 7:59:00

Mate Rimac je zdaj govorice postavil v kontekst in potrdil, da so dejansko prodani že vsi primerki, ki jih podjetje namerava izdelati v prvem letu produkcije.

»Lahko potrdim, da smo razprodani za prvo produkcijsko leto,« je zapisal. Dodal je še, da je cilj podjetja zagotoviti prodajo 12 mesecev pred proizvodnjo. Z izrazom »prodan« ima Rimac v mislih, da je prodajalec naročil model, ne pa, da je ta že tudi plačan, vendar ga dokončna prodaja vseh 150 primerkov niti malo ne skrbi.

Produkcijsko verzijo in uradno ime avtomobila bodo razkrili kmalu, kot navaja Mate. Družba trenutno pripravlja tri primerke za razkritje, testne vožnje in druge promocijske dogodke. Trenutno je avto še v razvoju in Rimac noče, da bi kupci naleteli na kakršnekoli nevšečnosti, ki bi jih sicer popravili pred proizvodnjo.

Hiperšportnik brez uradnega imena obljublja veliko: imel bo 1427 kW moči, najvišjo hitrost 412 km/h in pospešek 1,9 sekunde. Poganjali ga bodo štirje elektromotorji. Več podrobnosti bomo izvedeli v prihodnjih mesecih.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija