Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Španska različica Miate v retro stilu
Novice   |   Hurtan
Španska različica Miate v retro stilu
Španski karoserist Hurtan je predstavil svoj nov model Grand Albaycin, dvosed retro videza, osnovan na Mazdi MX-5.
Urša Prosenjak
23. januar 2021 | 7:10:00

Hurtan že od leta 1992 izdeluje butične športne avtomobile, ki so jih večinoma navdihnili klasični avtomobili iz 30-ih in 40-ih let dvajsetega stoletja.

Najnovejši model so poimenovali po okrožju v Granadi, na voljo bo kot roadster ali targa z Mazdinim 1,5-litrskim ali dvolitrskim motorjem. Šibkejši roadster ima ročni šeststopenjski menjalnik, močnejši targa pa ponuja možnost izbire ročnega ali avtomatskega menjalnika.

Poleg retro videza športnega avtomobila s sredine prejšnjega stoletja Grand Albaycin odlikujejo prominentna kolesa, notranjost kremne barve z lesenimi poudarki in štiri izpušne cevi.

V letošnjem letu bodo izdelali le 30 primerkov, kupci pa bodo lahko izbrali nivo opreme Heritage ali Bespoke. Cena za zdaj še ni znana.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Temule se je pa tako mudilo pokazati mami, kaj je ustvaril, da mu je od samega navdušenja nad lepoto nekoliko odpovedal augenmas. Vsaj spredaj ne daje ravno občutka brezhibne skladnosti.
23.1.2021 12:37:51

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija