Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Policija ustavila 45 superšportnikov naenkrat
Novice   |   Nenavadno
Policija ustavila 45 superšportnikov naenkrat
V Hong Kongu je minulo nedeljo promet ohromil nenavaden prizor. Najprej zaradi samega dogajanja, nato pa še zaradi mimoidočih radovednežev.
Urša Prosenjak
26. februar 2021 | 0:04:00

Policija je namreč prekinila nelegalno ulično dirko, v kateri je bilo udeleženih kar 45 superšportnikov znamk Ferrari, Lamborghini, Porsche in podobno. Enega izmed avtomobilov, Nissan GT-R, so odpeljali s pomočjo vlečne službe in ga zasegli zaradi suma nelegalne modifikacije, proti devetim pa so uvedli preiskavo zaradi istega razloga.

Nenavaden prizor množice avtomobilov, parkiranih na eni hongkonških najprometnejših ulic, je hitro preplavil splet, saj so ga mnogi mimoidoči ovekovečili in delili z znanci na družabnih omrežjih.

Nelegalne ulične dirke so v Hong Kongu naraščajoča težava. Policija je v lanskem letu zabeležila kar 40-odstotno povečanje prijav tovrstnih kršitev, v prvih enajstih mesecih leta 2020 jih je bilo skupno 139.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija