Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Pariški avtomobilski salon potrjen za prihodnje leto
Novice   |   Obeti
Pariški avtomobilski salon potrjen za prihodnje leto
Po štiriletni prekinitvi se v letu 2022 v Pariz vrača bienalni avtomobilski salon v sodelovanju z Equip Auto, oblikoval pa naj bi se dogodek novega formata.
Urša Prosenjak
20. julij 2021 | 0:28:00

Avtomobilski salon v Parizu se tradicionalno odvija izmenično s frankfurtskim salonom in je bil zadnjim organiziran leta 2018. V lanskem pandemskem letu je bil zaradi znanih razlogov odpovedan.

Organizatorji so zdaj razkrili načrte za vrnitev dogodka med 17. in 23. oktobrom prihodnjega leta, pri organizaciji pa so se povezali z enim največjih trgovskih avtomobilskih dogodkov Equip Auto.

Dogodek se bo odvijal na že znanem prizorišču Paris Expo na Porte de Versailles, digitalna platforma pa bo omogočala tudi udeležbo na daljavo. Za zdaj še ni znano, kateri proizvajalci bodo sodelovali na dogodku, vendar pa organizatorji obljubljajo širok spekter dogodkov, vključno z navdihujočimi debatami in testnimi vožnjami.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
RenaultF1
Digitalni format bi moral že zdavnaj biti. Bil dvakrat in moram rect da je blo 2018 bistveno manj ljudi kot 2014 pa se vedno preveč za moj okus si sploh ne moreš nič ogledati. No pri oplu je blo prazno 😀
20.7.2021 5:14:54

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija