Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Najcenejši in povsem električen McLaren
Novice   |   Za najmlajše
Najcenejši in povsem električen McLaren
McLaren je na trg poslal svoje prvo povsem električno vozilo, ki ima za povrh še precej dostopno ceno. Žal pa je namenjeno omejeni skupini voznikov.
Urša Prosenjak
26. julij 2021 | 0:53:00

Gre za baterijsko vozilo za najmlajše ljubitelje McLarnovih avtomobilov. Novi McLaren GT je namenjen otrokom, starim od 3 do 6 let, ima pa vrata v obliki ptičjih kril, prtljažnik, delujočo zavoro in led luči. Tehnično je McLarnovo prvo popolnoma električno vozilo.

V notranjosti so delujoči kontrolniki armaturne plošče in ključ, ki aktivira zvok McLarnovega motorja. Avto ima tudi informacijsko-zabavni sistem, ki lahko bere datoteka z USB ključa ali SD kartice.

Mali vozniki lahko izbirajo med šestimi avtentičnimi McLarnovimi barvami: Burnished Copper, Silica White, Onyx Black, McLaren Orange, Amaranth Red in Burton Blue. Za najcenejši McLaren na svetu je potrebno odšteti med 200 in 300 evri, na ceno pa vpliva izbira opcij.

»Pri McLarnu želimo navdihniti bodočo generacijo ljubiteljev superšportnikov. Novi GT za otroke omogoča tudi najmlajšim navdušencem odkriti čarovnijo naših avtomobilov,« je povedala Hayley Robinson iz podjetja McLaren Automotive. »S ponosom pomagamo pri razvoju in spodbujanju mladih umov, ki bodo postali naslednja generacija voznikov, inženirjev in oblikovalcev avtomobilov.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Seveda, ko bodo tile malčki odrasli, več nobeden avto ne bo imel volana.
26.7.2021 10:53:32
v10power
Da ne manjka mogoče ena nula na koncu?
26.7.2021 17:56:28

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija