Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Najboljši izgovor za prehitro vožnjo
Novice   |   Velika Britanija
Najboljši izgovor za prehitro vožnjo
Vsi smo se že znašli v situaciji, kjer smo začutili klic narave prav med vožnjo po avtocesti, po možnosti daleč od počivališča. Kot kaže, se je to zgodilo tudi neki Britanki, ki so jo policisti ujeli na radar.
Urša Prosenjak
1. avgust 2021 | 0:42:00

Prometna policija v Derbyshiru je voznici belega Mercedesa-AMG G63 izmerila povprečno hitrost 182 km/h. Na celotni spremljani relaciji je vozila med 161 km/h in 209 km/h. Na tej cesti je sicer najvišja dovoljena hitrost 113 km/h.

Ko so jo policisti ustavili, jim je pojasnila, da je vozila tako hitro zato, ker »mora nujno na stranišče.« Da je bilo vse še huje, se je izkazalo, da ima le začasno vozniško dovoljenje, ki po britanskih predpisih pomeni dovoljeno vožnjo le s spremljevalcem, tega pa seveda ni bilo v avtu. Policija je voznici zasegla vozilo, plačati pa bo morala tudi precejšnjo globo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija