Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Nova linija dodatkov za lastnike psov
Novice   |   Honda
Nova linija dodatkov za lastnike psov
Honda je domačim živalim prijazna znamka. Dokaz je njihova linija dodatkov za ljubljenčke, ki so jo za zdaj ponudili le japonskim kupcem.
Urša Prosenjak
3. avgust 2021 | 0:22:00

Linijo sestavlja širok nabor izdelkov, ki so namenjeni tako praktični uporabi, kot tudi le za dekoracijo. Oblikovalci so tako zasnovali dodatke, s katerimi bodo lastniki psov izkazali svojo ljubezen do štirinožnega prijatelja. Z motivom pasjih šap bodo lahko okrasili različne dele svojega avta: ročico menjalnika, armaturno ploščo, ključe in zunanjost, na voljo pa so tudi okrasne kape za platišča z enakim motivom.

Pri Hondi pa so poskrbeli tudi za varnost ljubljenčkov. Zasnovali so posebne sedeže v različnih velikostih, zaščitne preproge, zaščito za vrata in celo varnostne pasove za pse.

Ob lansiranju svoje »pasje« linije so predstavili tudi svojo novo spletno stran z uporabnimi informacijami za lastnike psov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija