Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Vanilla Ice se ne more ločiti od svojega ljubljenca
Novice   |   Legenda
Vanilla Ice se ne more ločiti od svojega ljubljenca
Vanilla Ice je v začetku 90-ih približal hip-hop širši javnosti s svojim hitom Ice Ice Baby, ki ga je spremljal kultni videospot, v katerem je nastopal beli Ford Mustang. Po treh desetletjih ga eden prvih belopoltih rapperjev še vedno skrbno čuva.
Urša Prosenjak
21. september 2021 | 0:22:00

Pred nedavnim je Vanilla Ice na družabnem omrežju zaupal oboževalcem, da je legendarni Fox Body Mustang z registrsko oznako GO ICE še vedno v njegovi garaži. Še več, Mustang s petlitrskim motorjem je njegovo najljubše vozilo, saj ga spominja na zlato obdobje njegove kariere.

»Nikoli si nisem mislil, da mi bo ta avto tako ljub spomin na to izjemno obdobje. Zdaj zbiram avtomobile, a med njimi ni nobenega, ki bi mi vzbujal takšne občutke. Vse to zaradi spomina na devetdeseta, najboljše desetletje vseh časov,« je zapisal ob fotografiji na družabnem omrežju, ki pa naj bi bila posneta pred izidom pesmi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Ice ice Baby
21.9.2021 9:58:15

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija