Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Boj s hitrostno oviro
Novice   |   ZDA
Boj s hitrostno oviro
Hitrostne ovire so marsikateremu vozniku trn v peti, še posebej, če opravljajo svojo nalogo in mu preprečujejo prehitro vožnjo. Redko pa se zgodi, da bi koga motile ovire v domači ulici.
Urša Prosenjak
27. september 2021 | 0:22:00

Prav to se je zgodilo v Chicagu. Nicolas Benite je bil sit hitrostnih ovir v bližini svojega doma, zato je vzel stvari v svoje roke. Približno tri tedne se je vsak dan po službi lotil več desetletij starega asfalta in s cepinom razbijal hitrostne ovire. Odločitev pa ni padla čez noč. Najprej se je s težavo skušal spopasti po pravni poti in doseči odstranitev ovir, ki jih je krivil, da mu uničujejo vzmetenje avtomobila. Trdil je, da so ovire poškodovane in da so njegovima dvema avtomobiloma povzročile že za 1000 dolarjev škode.

Ker pa so uradniški mlini mleli počasi, se mu je zdela hitrejša rešitev ta, za katero se je nazadnje odločil. Asfalt, ki ga je odstranil s ceste, je skrbno zložil ob svoje smetnjake. To so opazili sosedje, ki so dogajanje prijavili oblastem. Mesto je Beniteza zaradi poškodovanja javne površine oglobilo s 500 dolarji kazni, zagovarjati se bo moral še pred sodiščem, skoraj zagotovo pa bo moral plačati tudi namestitev nove hitrostne ovire.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Tudi po naših vaseh naletiš na odstranjevanje (plastičnih) ležečih policajev, ko se stanovalci bližnjih hiš naveličajo tistih 3xDumDum na minuto in stalnih potresov doma.
27.9.2021 9:39:43
skrivo
Ja, samo naši to tako odstranijo, da nihče ne vidi ali pa vidiji in ne vedo kdo je bil, če so pa vsi za (verjetnost je sicer blizu nule) potem se pa naredijo, da niiiič ne vedo.
27.9.2021 21:44:39

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija