Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Uspešni judoistki za volanom Citroena C3
Novice   |   Sponzorstva
Uspešni judoistki za volanom Citroena C3
Znamka Citroen, v partnerstvu z ljubljanskim trgovcem Avto Moste, nadaljuje niz novih sponzorstev naših športnikov.
Uredništvo Citroen
12. oktober 2021 | 8:48:00

Andreja Leški, svetovna podprvakinja v judu v kategoriji do 63 kilogramov in Kaja Kajzer, evropska podprvakinja kategorije do 57 kilogramov sta pretekli teden prevzeli vsaka svoje ključe Citroëna C3, s katerima bosta od sedaj naprej premagovali mobilne športne poti.

»C3 mi je všeč, ker izraža enake vrednote in edinstvenost kot judo. Beseda judo, zapisana s pismenkama 柔 - »ju«, »nežnost, mehkoba, uglajenost« in 道 - »do«, »pot, način, načelo« v prevodu pomeni »mehka pot«, »pot sproščenosti«, »pot prilagodljivosti« in prepričana sem, da bo moj novi mobilni spremljevalec prav tak,« je ob prevzemu dejala vedno nasmejana Andreja Leški. 

Kaja Kajzer pa je dodala: «Pozitivizem, energija in razigranost, ki jo izraža C3 je navdušujoča. Njegova zasnova kar kliče po tem, da se v C3 počutim "kot doma". Vesela sem, da mi bo C3 zagotavljal enostavno uporabo tako pri prevozu na vsakodnevne treninge, tekme in priprave kakor tudi na ostale poti.«

»Ponosni smo, da smo lahko z vozili Citroën mobilni del navdihujočih zgodb o uspehu naših judoistk. Miselnost juda, ki vsebuje vidik optimalne učinkovitosti in se odslikuje v tem, da se uspešno prilagajamo trenutnim pogojem in pa pomemben princip, ki se nanaša na vsakodnevno delovanje v družbi in temelji na pojmu skupnega dobrega dokazuje, da je vsak dan lahko priložnost za razvoj in  dobra dela. In to so vsekakor vrednote, ki jih z veseljem podpiramo,« je povedal Filip Koren, direktor, C Automobil Import.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Luštne punce.
12.10.2021 10:33:05
Pat
Malo manj avti in sem citroenar.
12.10.2021 19:41:57

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija