Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...

Carens v novi izdaji

Napoved

Napoved - Carens v novi izdaji
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
7.12.2021 10:44:00

Korejski proizvajalec bo v kratkem javnosti predstavil povsem prenovljenega Carensa, ki je, sodeč po skicah, zdaj postal bolj križanec kot enoprostorec.

Peter Pirkovič Kia

Za razliko od predhodnika bo Carens zdaj kot športni terenec bolj zanimiv za širši krog kupcev. Izdelan je na osnovi modela Seltos, ki so ga leta 2019 v tretji generaciji predstavili na avtosalonu v kitajskem Chengduju. Od tega modela je podedoval tudi bencinske in dizelske motorje, medtem ko so oblikovalci poskrbeli za sveže in všečne oblikovalske linije zunanjosti. Potniška kabina v prvi vrsti ponuja prostornost in udobje, za voznika pa obilico digitalizacije. Prvo uradno premiero bo doživel 16. decembra, na ceste v izbranih državah pa pripelje še pred prihodnjim poletjem. V Sloveniji ga zelo verjetno ne bomo videli.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
shark911 7.12.2021 13:19:31
Novi Sportage...novi Carens...novi Niro...a se še komu zdi,da gre za enake avtomobile (SUV)? Ajde KIA,malo originalnosti prosim!
spartan 7.12.2021 14:29:25
Ne moreš od rižote pričakovati originalnosti....
© Copyright 1999-2021 Avtomanija