Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Več zanimanja, večja proizvodnja
Opel načrtuje nove izmene v tovarnah v Gliwicah (Poljska) in Ellesmere Portu (Velika Britanija) s katerimi bo zadostil veliko povpraševanje po Astri Sports Tourer in petvratni Astri.
Uredništvo Opel
19. maj 2011 | 13:58:57

Za obe tovarni je predvideno osem dodatnih izmen v maju, juniju in juliju. Ob tem se je Opel odločil, da bo Astro izdeloval tudi v tretji tovarni. Tako v Rüsselsheimu že potekajo priprave na začetek izdelave Astre. Inženirji so uspeli postaviti stroje in orodja za izdelavo petvratne različice Astre, kljub temu, da v tovarni poteka izdelava Insignie na polno.

Aprila je Opel že šesti mesec zapored, v primerjavi s enakim mesecem leto prej, dosegel rekordni tržni delež v Evropi. Tako se je 5,8-odstotni tržni delež Opla v Evropi aprila 2010 povečal na približno šest odstotka aprila 2011. Obseg izdelave je bil v prvih štirih mesecih večji za 32.000 vozil, oziroma za 8,2 odstotka v primerjavi z enakim obdobjem lani. V tem času je opel prodal približno 420.000 vozil.

Posebej uspešni sta Meriva in Astra Sports Tourer, obe vodilni v svojem razredu. V Nemčiji se je v prvih štirih mesecih leta 2011 prodaja Astre Sports Tourer, v primerjavi z enakim obdobjem lani podvojila, samo v aprilu pa se je potrojila.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija