Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Na prodaj Sinatrin vozni park
Ko se je Frank Sinatra četrtič poročil, sta si z ženo Barbaro Marx izmenjala poročni darili - žena je dobila Rolls Roycea Silver Shadow, on pa Jaguarja JX-S.
Artur Švarc
9. avgust 2015 | 12:04:12

Malo ljudi je pustilo tak vpliv v svetu glasbe kot legendarni Frankie Boy. Še vedno je eden najbolje prodajanih glasbenikov vseh časov, prodal je več kot 150 milijonov plošč, dobil pa je tudi vsa mogoča državna priznanja. A tokrat sta v prvem planu avtomobila. Jaguar XJ-S letnik 1976 je odet v klasično britansko dirkaško zeleno, katero je izbral, ker naj bi odlično odsevala zelene oči njegove žene. Med posebno opremo je potreba omeniti Panasonicov Cockpit Series avdio sistem in enega prvih sistemov mobilnih telefonov v avtomobilih. Podobno je storila tudi žena in Sinatri podarila 1976 Silver Shadow v pavovski modri barvi, ki naj bi odsevala posebne modre oči slovitega pevca. Za razliko od Jaguarja so Rollsa pred tremi leti na novo prebarvali , notranjost pa je razen novih tepihov v originalnem stanju. 

Avtomobila je pred leti kupil neki zasebnik in ju spet združil pod isto streho. Oba avtomobila sta zdaj del avkcije pri Russo & Steele, ki bo na sporedu od srede do sobote v Montereyu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija