Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Del Shelbyjeve zapuščine na dražbi
V svojih 89 letih življenja je Carrol Shalby ustvaril in si lastil številne zanimive in redke avtomobile. Napočil je čas, da del njegove bogate zbirke odroma na dražbo.
Marko Hanželič
9. april 2018 | 12:43:24

Na dražbi z uradnim nazivom the Bonhams Greenwich Concours d'Elegance bodo 3. junija prodali del zapuščine slavnega predelovalca in konstruktorja. Kataloga za zdaj še ni, ker je v navadi, da ga objavijo mesec pred samim dogodkom, pričakovati pa je, da bodo med drugim dražili tudi avtomobile kot so Ford Model T, letnik 1927, Shelby GT500KR, Dodge Charger GSLH, Shelby Dakota, DeTomaso Pantera in dve Shelbyjevi Cobri. Nekateri pričakujejo tudi, da bi se med dvajsetimi primerki za draženje utegnil znajti tudi model superšportnika Series 1.

Vsekakor bo dražba pritegnila veliko pozornosti, navsezadnje je lastnik piščančje farme iz bližine Dallasa za vedno spremenil dojemanje športnih avtomobilov na drugi štrani Velike luže.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija