Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Zanimivosti
25. maj 2020
Zadnja leta bolj ali manj občudujemo prestižne in drage super športne avtomobile, ki jih kupujejo policijske sile na Bližnjem Vzhodu, a skok v ne tako zelo oddaljeno leto 1995 razkriva, kako so svojo posebno policijsko enoto s super avtomobili ustanovili tudi Grki.
Interno
22. maj 2020
Včasih naši testni avtomobilčki doživijo kako tehnično okvaro, lahko pa imamo preprosto smolo.
Morje
8. maj 2020
Ko velike tovorne ladje odslužijo, gredo v razrez, v lokalne ladjedelnice ali na velika pokopališča kot je Gadani v Pakistanu.
30. april 2020
Prisilno polnjen bencinski motor je v preteklosti poskrbel, da se je nekaj avtomobilov pred več desetletji vpisalo na seznam večnih.
Film in TV
26. april 2020
V filmih o Jamesu Bondu lahko občudujemo obilico hitrih avtomobilov in številne drzne prizore vratolomne vožnje, kjer se agent 007 izkaže kot pravi virtuoz za volanom. Enemu izmed filmskih Bondov pa se je med snemanjem zgodil prav sramoten spodrsljaj, ki bolj pritiče vozniku začetniku, ne pa najslavnejšemu tajnemu agentu.
24. april 2020
Varuhi zakona v Italiji imajo danes v floti kar nekaj zelo posebnih vozil, a skok v daljno preteklost pokaže, da je imela peščica rimskih policistov posebno čast voziti dva Ferrarija.
Odkritja
23. april 2020
Pred dvema tednoma je možakar v Heckmondwiku na Otoku v svojem vrtu odkril zakopanega Forda.
Projekti
22. april 2020
Dominic Fraser je avtomobilski fotograf, v prostem času prostovoljne karantene pa je naredil zanimiv projekt z Lego kockami.
Ideje
16. april 2020
Alfi so njeni verniki po prihodu Giulie najbolj zamerili, da ni bilo Sportwagon različice.
Fotogalerija
15. april 2020
Pri Toyoti so konec februarja z modelom RAV4 dosegli precej pomemben mejnik, zato velja temu avtomobilu nameniti nekaj malega pozornosti.
ZDA
11. april 2020
Pod Cannonballom se v ZDA razume vožnja od ene do druge obale – pri tem je seveda čas tudi pomemben. Korona je poskrbela tudi za nov rekord.
6. april 2020
Vsakdanjo dnevno rutino nizozemske vasice Sint Hubert je prekinil dim, ki je zastrl opoldansko sonce. Plameni so namreč zajeli tamkajšnjo delavnico podjetja Sky-Engineering, ki se ukvarja s popravili in predelavami avtomobilov pretežno znamke Nissan.
3. april 2020
Medtem ko je večina sveta v karanteni, se je precejšnje število nikoli registriranih avtomobilov rešilo 27 let trajajočega ujetništva v Argentini.
31. marec 2020
Digitalna umetnost ima neomejene možnosti. Med drugim lahko avtomobile, ki sicer ne nastopajo v Disneyevi franšizi Avtomobili, spremeni v junake iz omenjenih risank.
Posebneži
31. marec 2020
Zadeva, ki ste jo ugledali, je Limo-Jet, hibrid med trupom letala in avtomobilom.
Naš izbor
25. marec 2020
Nadaljujemo z izborom filmov, kjer nastopajo avtomobili, tokrat kar nekaj domačih balkanskih komedij in še več tujih.
Naš izbor
24. marec 2020
V teh dneh, ko vsi bolj ali manj ostajamo doma, je morda čas, da si čas popestrimo z dobrim filmskim izborom.
22. marec 2020
Če so nekoč zahodnoevropski avtomobili postavljali standarde, ki so jim socialistične vzhodnoevropske države tako ali drugače poskušale parirati, pa je ukrajinsko podjetje Spec Auto Tuning ubralo ravno obratno pot. Podobo sodobnih avtomobilov namreč spreminjajo v legendarna vozila iz nekdanje Sovjetske zveze.
19. marec 2020
Američan Lynn Pfenning si je zadal nalogo najti avto, ki je bil nekdaj last njegovega očeta. Z vztrajnostjo ga je po 38 letih odkupil in obnovil.
17. marec 2020
Igralec igre Forza Horizon 4 je prispeval svoj del k skupnemu boju proti koronavirusu na poseben način. Ustvaril je posebno preobleko COVID -19 za vozilo Alfa Romeo Giulia FE, s čimer želi opozoriti na resnost in nevarnost te bolezni.
1 / 28

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija