Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Zanimivosti   |   Za sline cedit
V najnovejšem Etihadovem prestižu nad oblaki je enako usnje kot v Ferrarijih
Arabske letalske družbe se zelo dobro zavedajo kako zahtevni so nekateri njihovi potniki, zato konec leta v svojih Airbusih A380 uvajajo novo dimenzijo prestiža. Pokažemo vam nekaj slik in video.
Peter Pirkovič
5. maj 2014 | 15:58:27

Pri Etihadu pravijo, da so naročili 10 novih A380, ki bodo imeli košček raja nad oblaki, v obliki prestiža za najbolj petične in bogate potnike. Prve primerke dobijo decembra, takšna letala pa bodo letela na relacijah iz Abu Dhabija proti Sydneyju in Melbournu in Londonu.

V teh letalih bo na voljo nekakšen prestižni apartmaji Residence First Class, ki vključujejo družabni prostor, kopalnico in spalnico. Zanimiv je podatek, da je usnje na sedežih natanko takšno kot v večini novih Ferrarijev. V povprečju bodo potniki za takšen prestiž nad oblaki odšteli okrog 15 tisoč evrov (vozovnica).

A380 bo ponujal tudi novo dimenzijo poslovnega razreda imenovanega Business Class Studio (na voljo s posebnim sedežem za obed in s Panasonicovim multimedijskim eX3 sistemom, obenem pa niso pozabili tudi na običajne potnike, ki so jim namenili nove sedeže.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija