Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
R.S. Meet 2015
Minulo soboto je Renault Klub Slovenija v Novem mestu organiziral R.S. Meet.
Uredništvo
13. maj 2015 | 15:04:33

Na dogajanje, kjer je bilo razstavljenih približno 70 vozil, pod katera se je podpisal oddelek Renault Sport, je Renault klub Slovenija povabil vse ljubitelje avtomobilizma in bencinskih hlapov. Slovenskim lastnikom zavidljivih vozil se je letos prvič pridružila tudi skupina 15 voznikov iz sosednje hrvaške.

Ob zaključku dogajanja, ki so ga prisotni izkoristili za druženje, zabavo in klepet, so se avtomobilski navdušenci odpravili še na panoramsko vožnjo in zasluženo pico v lokalni piceriji.

Sanel Salkić, predsednik društva Renault klub Slovenija: »Dogodek je za nas velik uspeh. Zahvale za tako velik odziv gre vsekakor pripisati Urbanu Dolinšku in Damjanu Lozarju, ki sta dogodek z obilo truda realizirala. Vesel sem, da so nam v vodstvu nakupovalnega centra Qlandia omogočili izvedbo našega dogodka.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija