Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Najbolj seksi traktor
Češki proizvajalec traktorjev, Zetor, in italijanski Pininfarina sta staknila glavi in ustvarila Ferrarija med traktorji.
Artur Švarc
12. november 2015 | 11:33:21

Običajni traktor gre naravnost nad zemljo in gara do bridkega konca. A Pininfarinini oblikovalci so se polastili enega od njih in ga spremenili v koncept za agrarno plemstvo. Traktor so predstavili ta teden na Agritechnici v Hannovru v Nečiji, Zetor by Pininfarina pa ponuja stiliziran in mišilčast stroj kot mešanico superiornosti formule 1 in brutalnosti Transformerjev.

Pri Zetorju so zapisali, da se kupci vedno bolj ozirajo tudi po dizajnu. »Ob tehničnih podatkih se naši kupci vedno bolj ozirajo po ergonomiji, udobju in dizajnu,« je povedala Margareta Vighova, predstavnica Zetorja za stike z javnostmi.

»Pinifarina je eno od najbolj spoštovanih oblikovalskih podjetij na svetu. Naše novo sodelovanje nakazuje, da bomo več poudarka dali tudi sodobnemu dizajnu naših traktorjev.«

»Zadovoljni smo z našim prvim sodelovanjem,« pa je povedal Fabio Fillippini, vodja kreative pri Pininfarini. »Gre za traktor z novim stylingom, ki združuje moč in trajnost Zetorjevih strojev z strastjo in čustvi.«

Podrobnosti o mašinci pri Zetorju niso razkrili, je pa to darilo za 70-letnico obstoja tovarne.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija