Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Jahta v Bugattijevem stilu
Bugatti in proizvajalec jaht Palmer Johnson bosta združila moči pri snovanju luksuzne jahte z začetno ceno 2 milijona dolarjev.
Marko Hanželič
18. december 2015 | 9:48:56

Medtem, ko potrpežljivo čakamo, da pri Bugattiju splavijo težko pričakovanega Chirona, se podjetje iz Molsheima podaja tudi v povsem prave vode. Skupaj z največjim svetovnim proizvajalcem luksuznih plovil na svetu, podjetjem Palmer Johnson namreč snujejo jahto, ki bo na voljo v treh konfiguracijah, med katerimi bo najkrajša dolga 12,8 metra, najdaljša pa 26,8 metra. Najmanjši model, v celoti izdelan iz karbonskih vlaken, si bo mogoče omisliti za dva milijona evrov, dopuščal pa bo hitrosti do 38 vozlov.

Za osnovo so pri Palmer Johnsonu vzeli serijo SuperSport in jo okrasili z oblikovnimi elementi po vzoru avtomobilov iz bogate zgodovine podjetja Bugatti. Kombinacija dveh barv in padajoča bočna linija se zgleduje po modelu Type 57 C Atalante, sami proporci so v stilu modela Type 41 Royale, palubo pa si je mogoče omisliti v javoru, modrem hrastu ali bubingi.

Potencialni kupci se seveda morajo zavedati tudi dejstva, da posamezno plovilo pri Palmer Johnsonu izdelujejo 12 mesecev, a hkrati poskrbijo, da so vse kupčeve želje v celoti izpolnjene.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija