Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
BMW-jev xDrive in gorenjska kulinarika v Kranjski Gori
BMW-jevci že tretje leto zapored v Kranjski Gori organizirajo poseben promocijski dogodek, ki je letos nadgrajen še z vrhunsko kulinariko in s posebnimi gosti. Danes bo v Kranjski gori tudi Tina Maze.
Peter Pirkovič Peter Pirkovič in Jure Ravnik
20. februar 2016 | 8:39:00

BMW-jev promocijski dogodek v prvi vrsti predstavlja štirikolesni pogon na široki paleti bavarskih vozil (serija 5, X6, X5, X3, X1, serija 2 Active Tourer in serija 3), kjer prijavljeni na dogodek preskusijo vozila s pogonom xDrive na različnih podlagah. Podobno izkušnjo z znanim programom smo izkusili že tako lani kot predlani

Zadeva je letos še nekoliko nadgrajena, saj se zaključek dogajanja preseli na osrednje kranjskogorsko smučišče (BMW plaža), kjer za dobro vzdušje in vrhunsko kulinariko skrbijo izbrane gorenjske gostilne in njihovi glavni kuharji. Danes se predstavlja Uroš Štefelin iz restavracije Vila Podvin, jutri je na vrsti gostilna Čubr, prihodnjo soboto gostilna Mihovec in tako naprej. Dober naslov za več informacij je zagotovljen s klikom na povezavo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija