Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Naš BMW ne gre nikamor
Si predstavljate, ko se zjutraj vsedeš v testni avto in po petih sekundah ugotoviš, da manjka nekaj ključnega?
Artur Švarc
22. februar 2016 | 15:22:44

Naš testni BMW 320d je v noči z nedelje na ponedeljek okrog dveh ostal brez leve ključavnice in volana. Na žalost brez sledi, le nekaj prstnih odtisov je bilo na vratih. Ker BMW še ni avtonomno vodljiv, bo na tem mestu v garaži elitne ljubljanske soseske ostal še nekaj dni, dokler ne dobimo rezervnega volana. Gre pa za tipični primer naročenega vloma, saj je z volanom šel tudi dragoceni airbag, vse ostalo pa je praktično nedotaknjeno, niso ukradli niti domače nutele, pa čeprav so jo držali v roki.

Verjetnost, da bodo patetične nepridiprave našli je majhna, obžalujemo le, da nismo poklicali policije s sporočilom, da ob avtu »spita« dva neznanca, ker sta pač »padla«.

Še najbolj zabavni del te zgodbe je dejansko človeški um, ki kar ne more dojeti nekaj sekund, da gleda v armaturko brez volana. :)

V bloku je ponoči noge dobil še skuter, pri izvozu pa so papki polomili tudi rampo. Skratka, tistemu, ki pa je rabil nov volan z airbagom, pa želimo iz vsega srca, da se mu sproži, takoj ko prižge avto. :)

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
GospodSimon
Res škoda, da se nista "zbudila" ob avtu.
22.2.2016 17:27:55
aichi
Po moje se ne bi, če bi ju dobil zraven
22.2.2016 17:46:50

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija