Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Zanimivosti   |   Reportaža
American cars - Open Meet 2016 - Spring Edition
Letos je V8 club Slovenija organiziral odprtje sezone na kopališču Ježica. Prijetno in živahno druženje je bilo ob zvokih prihajajočih in odhajajočih 8- valjnikov na dveh in štirih kolesih vse, kar smo potrebovali.
Laura B Laura B.
3. april 2016 | 14:51:25

Lokacija je bila zanimiva, vendar smo hitro dobili rahel občutek utesnjenosti. Za razliko od standardnega kraja dogodka na Cesti dveh cesarjev je bilo sicer zelenje dobrodošlo, vendar pa je bilo zaradi majhnosti težko slikati, ne da bi se ti kdo nehote postavil pred objektiv. Malo slabe volje je povzročila tudi dolga vrsta za nakup kuponov za hrano in pijačo. Za prodajo kuponov je bila namreč odgovorna samo ena blagajna, kar je bilo pri tako visoki udeležbi ljudi občutno premalo.

Vsesplošno počutje je bilo odlično. Iz zvočnikov je odmevala dobra glasba, zelo pozitivno presenečenje pa je bila razširjena ponudba piva. Odločili so se za slovensko pivovarno Maister Brewery iz Komende pri Kamniku. Zaenkrat so postregli z Vega pale ale in upamo, da bodo za jesenski zbor ponudbo še razširili. O ostalem pa naj spregovorijo slike.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija