Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Toyota najbolj guglana znamka v 74 državah sveta
Čeprav Toyota uradno ni več največji proizvajalec avtomobilov na svetu, rezultati na Googlu kažejo, da še vedno poskrbi za daleč največ iskalnega prometa.
Marko Hanželič
31. januar 2017 | 10:54:50

Podjetje Quicko je objavilo zemljevid, ki prikazuje, katere znamke avtomobilov so na spletu največkrat iskane v posameznih državah. V raziskavi, ki je zajela večino držav na svetu, med katerimi pa ni Slovenije, je Toyota prvo mesto zasedla v 74 državah, med katerimi so tudi ZDA, Avstralija, Kitajska in večina centralne Afrike. Toyoti sledi BMW, ki je prvi v 51 državah sveta in večini naše okolice, presenetljivo pa ni niti prvo mesto Fiata v Italiji in Volva na Švedskem.

Vokswagen, uradno največji proizvajalec avtomobilov na svetu, je največkrat iskano ime le v Španiji, Romuniji, Belorusiji, Estoniji, Zelenotrskih otokih, Andori in Urugvaju.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
KOMPRESOR
Zanimivo, da imajo Italjani raje Fiata kot Alfo.
31.1.2017 20:25:53

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija