Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Projekt Volkswagen Rocks uspešno zaključen
Pretekli konec tedna se je v Ljubljani zaključil prvi vseslovenski natečaj iskanja novih, mladih slovenskih rock izvajalcev Volkswagen Rocks.
Uredništvo Facebook
17. maj 2017 | 12:10:14

Izmed desetih finalistov so žirijo in obiskovalce so prepričali skupina Prelude. Zmagovalci se bodo poleti odpravili na turnejo s skupino Šank Rock. V studiu bodo posneli dve pesmi, nagrada je tudi videospot.

Žirijo, ki so jo za finalni koncert sestavljali Marko Škriba (VW), Danilo Ferjančič (VW), Matjaž Jelen in Cveto Polak iz Šank rocka ter Tomi Meglič iz Siddharte, ter občinstvo je najbolj navdušila skupina Prelude. To bodo kot predskupina ogrevali občinstvo na poletni turneji skupine Šank Rock. "Šank rock letos praznujemo poseben jubilej, 35-letnico obstoja, in praznovali bomo v stilu. Poleti se odpravljamo na veliko turnejo, z nami bodo tudi Prelude, ki bodo gotovo zažigali. Po vsem slišanem in doživetem sem v to prepričan," je po koncertu povedal pevec Jelen.

Na prvi natečaj Volkswagen Rocks se je prijavilo 126 slovenskih bendov in posameznikov. Žiriji se je na desetih regijskih koncertih predstavilo 65 izvajalcev. O usodi desetih finalistov, ki so se predstavili na zaključnem koncertu, je prek spletnega glasovanja odločalo 14.000 ljudi.

Več o tem projektu smo pisali že konec marca.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija