Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Volkswagnov legendarni kombi kot plovilo
Volkswagnov legendarni kombi kot plovilo
Poleg Golfa in Hrošča, spada T1 kombi med najbolj prepoznavne modele nemške ljudske znamke. Zdaj se je ta znašel v novi vlogi.
Artur Švarc
1. julij 2019 | 11:23:00

Ameriški podjetnik in ustanovitelj podjetja Central Coast Electric Boats, Frank Laza, je električno gnani čoln Duffy Cat 16, iz leta 1996, popolnoma obnovil in spremenil v podobo Volkswagnovega kombija. Temu primerno je na plovilu obdržal nekaj originalnosti in iz kombija prenesel volan, nekaj gumbov in registrsko tablico. 

In čeprav gre za elektrognano plovilo, je Frank Laza dodal še dve posebnosti, ki čoln spominja na pravi kombi iz šestdesetih let prejšnjega stoletja. Avdio sistem ustvarja originalen zvok motorja tega kombija, druga posebnost pa je umetno ustvarjen dim. Možakar pravi, da je za predelavo potreboval leto dni, njegov naslednji projekt pa je Beatlesova rumena podmornica.  

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija