Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Zanimivosti   |   Argentina
Napačno parkiran avto ujeli med vozičke
V Argentini so uslužbenci trgovskega centra na svojevrsten način obračunali z brezobzirnim voznikom, ki je parkiral na napačnem mestu.
Urša Prosenjak
16. september 2019 | 7:49:00

Voznik sivega Peugeota 308 je namreč svoje vozilo, namesto na predvideno parkirno mesto, parkiral kar na prostor za nakupovalne vozičke. Prodajalce je to tako ujezilo, da so si na njegov račun privoščili potegavščino, ki naj bi ga obenem tudi izučila, da bi naslednjič parkiral pravilno. Avto so namreč z vseh strani obdali s kolonami nakupovalnih vozičkov.

Prizor je v objektiv ujel naključni mimoidoči. Arnold Angelini se je pozno zvečer vračal iz kina, ko je na parkirišču trgovskega centra zagledal nenavadno instalacijo vozičkov in mednje ujetega avtomobila. Fotografijo je nemudoma objavil na družabnih omrežjih, kjer je dejanje prodajalcev poželo val odobravanja, objava pa je bila deležna več kot 6.800 delitev.

»Res moraš biti bedak, da parkiraš na prostoru za nakupovalne vozičke,« je dogodek pospremil očividec Angelini. Dodal je še, da čeprav je včasih težko najti parkirni prostor, pa povsem razume reakcijo zaposlenih, ki so naveličani tega, da se vedno znova najde kakšen voznik, ki parkira na neprimerno mesto in jih s tem ovira pri delu. »Pohvale prodajalcem za to dejanje,« je še zapisal ob fotografiji na Facebooku.

Reakcije voznika, ko je našel svoj avto v množici vozičkov, ni ujel nihče, si jo pa lahko predstavljamo. In verjetno vsaj v tem trgovskem centru ne bo več parkiral na prostoru, ki temu ni namenjen.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
7even77
Kar zadeva vozilo - drugega komerntarja na takšno neumnost sploh nima smisla dajati - gre za nekdanji P308, ne 208.
16.9.2019 8:04:25
7even77
16.9.2019 10:14:08

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija