Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Zaradi ljubezni zažgal avto
Zanimivosti   |   Bizarno
Zaradi ljubezni zažgal avto
Na Irskem je nek moški dal nov pomen besedam "goreča ljubezen".
Urša Prosenjak
28. september 2019 | 7:23:00

»Zakaj plačevati drage odvetnike za ločitev, če se lahko ženi odkupim s tem, da zažgem avto, vreden 4000 €?« si je rekel neki Irec, toda oblasti se z njim niso strinjale.

Strugurel Lingurar je varal ženo, za zmenke z ljubico pa je uporabljal kar svoj srebrni Mercedes E220. Ko je soproga izvedela za njegove podvige, ga je nameravala zapustiti, takrat pa se je obupani mož odločil za neobičajen izkaz ljubezni do življenjske sopotnice: avto, v katerem se je sestajal z ljubico, je zažgal.

 Avto je odpeljal na Laytown Beach v Meathu in zanetil ogenj, celoten podvig pa v živo oddajal na družabnem omrežju. Zaskrbljeni očividci so seveda poklicali policijo, ki ga je aretirala in privedla pred sodnika. Ta je Lingurarju izrekel kazen v višini 400 €, in ga pošteno oštel, saj ni le povzročil neposredno škodo, pač pa tudi splošno nevarnost. Po mnenju sodnika je bilo njegovo ravnanje tolikšna neumnost, da bi si žena zaslužila odškodnino že za to, ker jo z nepremišljeno gesto osmešil.

Obenem je s čudaškim dokazovanjem ljubezni ogrozil mimoidoče, saj bi rezervoar za gorivo lahko eksplodiral in povzročil tragedijo.

Vendar pa se je, kljub materialni škodi in globi, za Strugurela Lingurarja zgodba srečno končala. Žena je kot kaže sprejela njegov izkaz ljubezni in mu odpustila skok čez plot.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Se lahko na Irskem sploh cerkveno locis? Dobro, da ni varav v kaksnem hotelu, potem bi hotel gorel
29.9.2019 23:14:41

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija