Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Zanimivosti   |   Nenavadno
Selfiji za varnejšo vožnjo
Podjetja za izposojo skuterjev se na različne načine trudijo spodbuditi uporabo čelade, toda britansko podjetje Bird se je domislilo neposredne metode. Z nagradami. Uvedli so funkcijo »čeladni selfi«, ki uporabniku v aplikaciji ponuja številne ugodnosti v zameno za fotografijo sebe s čelado.
Urša Prosenjak
20. november 2019 | 6:57:00

Aplikacija zazna, ali ima uporabnik na sliki zares čelado, nagrada za posneto in oddano fotografijo pa so lahko tudi bonitetne točke za brezplačno vožnjo. Podjetje Bird pa tudi ponuja pomoč pri izbiri prave čelade. Predstavili so globalno varnostno tržnico z vodnikom, kjer najdemo vrsto različnih čelad in druge varnostne opreme.

Bird pa ima še dodaten razlog za promocijo nošenja čelade. Lokalne britanske oblasti so namreč glede skuterjev v prometu zelo stroge in postavljajo visoke varnostne standarde, zato se podjetje toliko bolj trudi »prevzgojiti« voznike svojih skuterjev, saj bi njihovi prekrški škodovali tudi ugledu podjetja.      

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija