Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Dubajska policija v vozni park dodaja Cybertruck
Teslin Cybertruck je slab teden po razkritju že postal policijsko vozilo. Seveda ni težko uganiti, da se bo to zgodilo v Dubaju, saj se tamkajšnja policija ponaša z obsežnim voznim parkom, sestavljenih iz različnih luksuznih avtomobilov. Tesla Cybertruck ne sme manjkati.
Urša Prosenjak
29. november 2019 | 8:04:00

Dubajska policija je na Twitterju sporočila, da bodo v svojo floto superavtov prihodnje leto dodali Teslin Cybertruck. Objavili so tudi render bodočega policijskega poltovornjaka. Zagotavljal bo več varnosti v prestižnih turističnih destinacijah, obenem pa bo skupaj z ostalimi superavti približal policijo premožnim domačinom in turistom. Luksuzna vozila dubajske policije so namreč namenjena tudi krepitvi zaupanja tamkajšnjega višjega sloja do varnostnih organov. Ravno zato jih tudi uporabljajo za t.i. lažje naloge, kar v bistvu pomeni, da jih uporabljajo za promocijo policije na pomembnih turističnih točkah, kjer lahko mimoidoči občudujejo razkošne stroje in se z njimi fotografirajo.

Cybertruck se sicer ne uvršča v rang superavtov, toda zaradi medijske odmevnosti ne bo v vzbujanju pozornosti niti malo zaostajal za drugimi vozili.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija