Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Zanimivosti   |   James Bond
Prvi pogled na legendarnega Aston Martina v novi bondiadi
Aprila prihaja na velika platna nov film o Jamesu Bondu, v katerem tudi tokrat ne bo manjkalo prestižnih avtomobilov, filmsko predelanih za potrebe najslavnejšega britanskega vohuna. In kot da ne bi oboževalci že tako dovolj težko čakali na novo bondiado, so ustvarjalci še pred prihodom napovednika razkrili 14-sekundni teaser, ki nam ravno prav vzbudi skomine.
Urša Prosenjak
3. december 2019 | 8:34:00

V kratkem odlomku se za trenutek pokaže Aston Martin DB5, imenovan tudi »avto Jamesa Bonda«, saj agenta 007 spremlja že vse od 1960-ih. Tudi v prihajajočem filmu se bo ponašal s številnimi napravicami in skritimi orožji, kar vidimo tudi na posnetku. Poleg DB5 bodo v filmu nastopili še trije Aston Martini: V8 Vantage, DBS Superleggera in Valhala.

Film bo, kot se za to franšizo spodobi, poln hitre akcije in prizorov vratolomne vožnje, čeprav je James Bond zdaj že upokojenec. V zgodbi filma No Time To Die se na prošnjo prijatelja posebej za določeno nalogo vrne z Jamajke. Tja se je odpravil, ko se je - izmučen od dolgoletnega lova na mednarodne zločince – upokojil. Še zanimivost: nič več ni agent 007. Številko je predal nasledniku, ali natančneje, naslednici. Nova agentka 007 je namreč temnopolta lepotica Nomi v podobi Lashane Lynch.

Za še nestrpnejše pričakovanje premiere prihaja v prihodnjih dneh še uradni napovednik filma.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija