Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Zanimivosti   |   Zgodba s srečnim koncem
O Fiesti in kragulju
Metliški policisti so se v soboto dopoldne spopadli z nalogo, ki je niti pomotoma niso pričakovali.
Urša Prosenjak
5. julij 2020 | 10:42:00

Nek nemški turist je dopoldne potoval skozi Slovenijo proti morju. Na glavni cesti med Novim mestom in Metliko pa je pri Vinji vasi njegovo pot prekinil nenavaden pripetljaj. V njegov avto se je zaletel kragulj in ostal zapičen v maski.

Turist je poklical na številko 113, opisal dogodek, povedal, da je ptica še živa, vendar ujeta, in prosil za pomoč. Metliški policisti so ob prihodu na kraj dogodka zagledali neobičajen prizor: ptič se je zataknil v rešetke okrasne maske prednjega dela vozila Ford Fiesta in se ni mogel rešiti. Policist je s previdnim pristopom in rokavicami uspel ujedo obvladati in rešiti.

Ptica je po uspešni akciji zletela nazaj v naravo, nemški turist pa je lahko ob zgodbi s srečnim koncem olajšano nadaljeval svojo pot proti morju. Poškodbe na avtu so bile na koncu neznatne. Nikoli ne bomo izvedeli, kaj je botrovalo nenavadnemu dogodku. Ponovno pa se je potrdilo, kar sicer dobro vemo: da policisti niso na cesti le zato, da kaznujejo, pač pa zato, da pomagajo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Pa ravno v Forda Dobri, da nobenemu ni nicesar hudega. Kragulj si bo pa moral manjsi plen poiskat
5.7.2020 22:47:20

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija