Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Aktualno
Stelantis
29. november 2020
714-stranski dokument o združitvi PSA in FCA razkriva, da pravzaprav PSA prevzema FCA.
Slovenija
20. november 2020
Vlada je včeraj potrdila predlog zakona o davku na motorna vozila, ki bo zmanjšala obdavčitev v povprečju za več kot 65 odstotkov.
Gospodarstvo
27. oktober 2020
Finančno ministrstvo RS je sestavilo predlog novega zakona o davku na motorna vozila, ki se ne meri več po ceni vozila.
Avtonomna vožnja
22. oktober 2020
Danes ima cela serija novih avtomobilov določeno stopnjo avtonomnosti, še vedno pa je to daleč od končne, pete. Katere sploh so te stopnje?
Starodobniki
4. avgust 2020
Konvoj Starodobniki okoli Slovenije, ki se je na pot po Sloveniji odpravil minuli četrtek, se danes vrača na cilj, ki je hkrati tudi izhodiščna točka.
Fotoreportaža
11. julij 2020
V Zbiljah se je na velikem alfističnem srečanju v organizaciji Alfa Kluba Slovenija zbralo nekaj več kot 150 Alf.
Fotoreportaža
7. julij 2020
Bistriški Alfisti so minuli vikend organizirali sedmo mednarodno srečanje ljubiteljev vozil Alfa Romeo.
Geneve International Motor Show
29. junij 2020
Organizator največjega avtomobilskega salona je včeraj uradno sporočil, da po letošnjem odpadlem dogodku Ženevskega avtosalona ne bo niti prihodnje leto.
Nov avtomobilski center
23. junij 2020
Volkswagen ima z električnimi avtomobili velike načrte in temu primerno prilagajajo določene prodajne aktivnosti, ki so drugačne od ustaljenih vzorcev klasične prodaje.
Srečanje AMD
12. junij 2020
Na Koroškem se je minuli petek odvijalo tretje srečanje treh avtomoto društev, AMD Dravograd, AMD Štefan Kovač Murska Sobota in AMD Kočevje, ki se vsako leto srečujejo na strokovnih in družabnih srečanjih.
10. junij 2020
Biti lastnik starodobnika so sanje prenekaterega ljubitelja avtomobilov, pa naj gre za redek primerek iz začetka zgodovine motornih vozil ali pa prvi avto voznika. Slednjih je vendarle nekoliko več in če vozniku ni ravno uspelo obdržati Zastave svoje mladosti, se marsikdo odloči za nakup enega izmed ohranjenih primerkov v kateri izmed držav južne ali vzhodne Evrope.
19. maj 2020
Zbrali smo nekaj zanimivih dejstev, ki so vezana na evropsko avtomobilsko industrijo, kjer svoj delež prispeva tudi Slovenija.
Italija
4. maj 2020
Kilometer dolg most je zamenjal pred dvema letoma zrušeni Morandijev most, ki je terjal 43 življenj.
Okolje
22. april 2020
Na današnji dan pred 50 leti se je začelo gibanje za čistejše okolje, Dan Zemlje.
Nafta
21. april 2020
Včeraj se je zgodilo, da je bila cena nafte WTI negativna. To sicer ne pomeni, da vam bodo na bencinskem servisu plačevali, da avto polnite pri njih.
Nafta
3. april 2020
Mala kitajska zlobna kroglica je povsem spremenila naše življenjske navade in ker ne vozimo in ne letimo, se na svetu že dolgo ni porabilo toliko malo nafte.
Prodaja
26. marec 2020
Statistika prodaje v Evropski uniji za februar prinaša nekaj zanimivosti.
Ekologija
23. marec 2020
Medtem, ko se vse vrti okoli CO2 in ostalih izpušnih delcev, se prav nihče ne obregne ob onesnaževanje, ki ga povzročajo gume.
19. marec 2020
Če ste si vedno želeli ogledati Petersenov muzej avtomobilizma, pa vam je bil Los Angeles predaleč, je zdaj vaša priložnost. Muzej odpira svoja vrata na spletu in nudi brezplačne aktivnosti za najmlajše.
18. marec 2020
Raziskava je pokazala, da multimedijski sistem v avtu povzroča več težav, kot vožnja pod vplivom alkohola ali drog.
1 / 16

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija