Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Srečanje Kraških gadov
Alfa Romeo ni le avto, to je Alfa in razume jo lahko le pravi Alfist. Več o srečanju si preberite v nadaljevanju.
Simon Omahen
31. maj 2009 | 23:04:52

Ko je ponoči pričelo deževati, so se mnogi prestrašili in svojih jeklenih konjičkov niso podali prit mali vasici, ki sliši na ime Komen. Nekateri, pa smo bili tako »pridni,« da smo jih le vpregli in se podali na srečanje. Na srečanju nas je pričakalo malo hladnejše vreme, ki pa je hitro izginilo, saj je posijalo sonce in zaradi tega je bil dan prekrasen.

Najprej je sledila prijava, kjer smo dobili sendviče s pršutom, nato pa je sledila najlepša karavana avtomobilov na svetu. Na pot po kraških cestah so se podali tisti novejši, kakor tisti iz srednjih generacij in tistih iz šestdesetih let prejšnjega stoletja. Sama kolona se je vila več kot dva kilometra daleč, vmes smo se seveda tudi trikrat ustavili, kjer smo poizkušali vino in tudi nekaj prigriznili.

Seveda tudi Alfa rabi svoj počitek in zaradi tega je sledil povratek na Gorjansko, kjer so se odvijali zabavni programi. Postreženi smo bili tudi s kosilom, vmes pa smo si pogledali turnir v nogometu in srečni izbranci prejeli tudi lepa darila.

Galerija

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija