Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Aktualno   |   Na dirkališču zabavno tudi brez dirkanja
Druženje "petrolheadov"
Dirkališče Raceland, ki se nahaja v neposredni bližini Nuklearne elektrarne Krško, je danes gostilo popolnoma ljubiteljsko srečanje avtomobilskih navdušencev.
Simon Omahen Simon Omahen
2. oktober 2009 | 23:28:53

Kljub slabemu vremenu, se je na dirkališču Raceland zbrala lepa kopica mladih ter malo starejših zanesenjakov bencina in jeklenih konjičkov. Vse skupaj se je pričelo okoli devete ure zjutraj, ko so na dirkališče prispeli prvi avtomobilisti in pričeli z ogrevanjem svojih jeklenih konjičkov.

Naj povemo, da so se zbrali zelo različni avtomobili, vse od Golfa GTI, preko različnih Alf (147, 155, 156, GTV), pa do raznih Imprez in Toyot, ter seveda BMW-jev, ki so več, ali manj drseli po mokri stezi. Samo dirkališče je bilo polno vode, a le ta se je s prevoženimi kilometri hitro umikala in tako so si »nedeljski« vozniki upali vse več. Videli smo kar nekaj izletov iz steze, obračanj in različnih podobnih pripetljajev.

Fantje so tako nastopali z družinskimi avtomobili (tudi karavani), pa seveda z bolj športnimi in zmogljivimi primerki, a predvsem so dokazali, da se tudi brez tekmovanja, da pošteno, poceni in predvsem varno zabavati, pa še sonca ne potrebujejo za to. Vsaka čast organizatorjem in upajmo, da bo podobnih dogodkov v prihodnosti čim več.

Več fotografij je na voljo v galeriji

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija