Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Aktualno   |   5. fešta Alfa Romeo
Kraški gadje na pohodu
V Gorjanskem se je danes odvijalo že peto tradicionalno srečanje lastnikov in ljubiteljev vozil Alfa Romeo, ki so ga organizirali Kraški gadje.
Simon Omahen Simon Omahen
13. junij 2010 | 21:42:08

Današnji dan je prav poseben dan, predvsem za ljubitelje in lastnike vozil znamke Alfa Romeo, saj so Kraški gadje v Gorjanskem pripravili že peto tradicionalno fešto. Celotno srečanje je bilo sicer posvečeno stoti obletnici Alfa Romeo, ki bo to obletnico praznovala štiriindvajsetega junija. Srečanje pa so izkoristili tudi pri Avto Triglavu, kjer so pred premierno prikazali Giulietto.

Ko smo že ravno pri modelih, naj omenimo, da se je srečanja udeležilo kar 216 Alf iz vse Slovenije, pa tudi iz Italije in Hrvaške so prišli pogledati Alfisti v ta naš prečudovit konec. Na srečanju so bili tako skoraj vsi modeli, izmed katerih so seveda največjo pozornost poželi starodobniki in povsem nova vozila, predvsem pa velja omeniti Alfo Romeo Montreal, ki je bila eno najprijetnejših popestritev dneva.

Najprej je seveda sledila turistična vožnja, ki je bila dolga 82 kilometrov, na njej pa sta bila dva postanka. Seveda postanka nista bila namenjena vozilom, ampak Alfistom, da se udeležijo degustacij vin in okrepčajo s pijačo in jedačo. Med tem pa so za glasbo skrbeli Podokničarji, kasneje pa so se zabavi pridružili tudi Red Katrinas, DJ Bibitka in Pop Design.

Na srečanju so bili prisotni tudi plavi angeli, ki so predstavili svoje enote in nam poizkušali demonstrirati kontrolo osebne, oziroma potnega lista, a zadeva žal v tistem trenutku ni delovala. Vsekakor pa smo prepričani, da zlikovci in ostali nepridipravi ne bodo kar tako ušli policiji ob nedelovanju njihovih tehničnih pripomočkov. Prisotna in »predstavljena« pa je bila tudi najmlajša Alfistka, ki je bila »stara« le nekaj tednov.

Za konec pa le še zanimiv rek: »Biti v Gorjanskem nič posebnega, imeti Alfo nekaj tisoč evrov, a biti v Gorjanskem na praznik Alf, neprecenljivo!«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija