Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Aktualno   |   81. avtomobilski salon v Ženevi - 1. del
Elitna evropska avtomobilska predstava
Danes in jutri v Ženevi potekajo novinarski dnevi pred uradnim odprtjem najpomembnejšega avtomobilskega salona v Evropi.
Peter Pirkovič Peter Pirkovič
1. marec 2011 | 17:06:21

Na 119 tisoč kvadratnih metrih je razstavljenih preko 700 različnih blagovnih znak, katere zastopa več kot 260 podjetij iz več kot 30 držav iz vsega sveta. Po podatkih organizatorja je moč zaslediti več kot 170 svetovnih in evropskih premier, ki jih bodo obiskovalci občudovali od četrtka 3. marca dalje pa vse do nedelje 14. marca. Tudi letos si Švicarji obetajo rekorden obisk salona, zato napovedujejo preko 700 tisoč obiskovalcev.

Poleg obilne količine nove pločevine, različnih predelav in lepih deklet je tudi letos veliko pozornosti namenjeno alternativnemu pogonu. V prvi vrsti so tu električni in hibridni avtomobili. Za vas smo pripravili obširno galerijo najpomembnejših novosti, sledi še pregled zanimivih predelav, galerija privlačnih deklet ter krajši video posnetek dogajanja.

galerija - 2. del

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija