Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Aktualno   |   Volvo Midsommer Fest
Praznovanje v posebnem stilu
Danes je idiličnem okolju dvorca Zemono potekalo Volvo praznovanje, Midsommer Fest.
Uredništvo Volvo
7. junij 2011 | 14:54:59

Praznik Midsommer je idealna priložnost, kjer Volvo pokaže skrb za tradicionalne vrednote in jih letos želi deliti s slovenskimi prijatelji ter s tem oživiti tradicijo in duh enotnosti na nov in razburljiv način. Veliko ljudi danes govori o ekologiji, Volvo pa s svojim delom tudi pokaže, kako skrbeti za okolje. Dokaz so znane Volvo DRIVe različice avtomobilov, ki ponujajo zelo dober izkoristek goriva in varčevanje, izdelani so iz posebnih prijaznih materialov, oddajajo najnižjo vrednost škodljivih toplogrednih plinov ter so izdelani v tovarnah, ki si prizadevajo za zmanjšanje emisij. V prihodnosti Volvo načrtuje proizvodnjo sto odstotno čistih avtomobilov s pomočjo električnega pogona in recikliranih materialov, ki se proizvajajo v tovarnah z nič emisijami CO2. Volvo je goreče upanje, da se ta cilj doseže hitreje kot si vsi mislimo.

Ekološki Volvovi avtomobili so velika potrditev spoštovanja do narave, ki se ji lahko pokloni s tradicionalnimi prazniki kot je Midsommer. Ta veliki družinski praznik praznujejo na Švedskem v času poletnega solsticija. Takrat se ob tipičnem kresnem totemu in ob švedskih dobrotah zberejo prijatelji in družinskimi člani, na eni od lokacij prijetnih naravnih znamenitosti, ki slavijo plodnost narave in njene obnovitvene cikle ter tako uživajo v praznovanju ljubezni kot največje sile narave.

Letos je Volvo prvič organiziral praznovanje praznika Midsommer na slovenskem ozemlju in povabil svoje slovenske prijatelje na kozarec dobre kapljice, veselo in prijateljsko druženje ter tako možnost spoznati radosti švedske tradicije. Volvo upa, da bo Midsommer Fest dosegel "čarobni dotik kulture", po kateri vsi hrepenijo danes in, da se ustvari bližina med slovenskimi in švedskimi poznavalci avtomobilov

Program Volvove proslave praznika Midsommer vključuje uživanje v živi glasbi in tradicionalnih plesih kot je “frog dance“, degustacijo tradicionalne hrane in pitja pijač, povezanih s praznikom Midsommer, od katerih se nekatere štejejo kot resnični čarobni eliksir ljubezni.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija