Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Aktualno   |   Paša za oči
Poslovni Poligon zopet navdušil
Konec preteklega tedna se je v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem predstavilo 112 vozil avtomobilskih znamk, ki jih zastopa Porsche Slovenija.
Uredništvo Peter Pirkovič in Mediaspeed
14. september 2011 | 11:40:27

Obiskovalci in številni povabljenci, skupno jih je bilo preko 800, so preskusili vse vrste modelov v znamk Volkswagen, Škoda, Audi, Seat, Volkswagen Gospodarska vozila in Porsche. 

Dogodek je potekal v duhu vrhunske kakovosti in inovativnih rešitev, ki smo jih vajeni pri avtomobilih omenjenih znamk, in obiskovalcem nudil številne aktivnosti ter zabavo. Z nekajminutnim vratolomnim »air showom« ga je najprej odprl Peter Podlunšek, ki je nakazal, da bodo naslednji dnevi res nekaj posebnega. Na Dinamičnem krogu so obiskovalci v družbi najboljših slovenskih reli voznikov drseli po ovinkih in iskali oprijem v jeklenih lepotcih, med katerimi je največ pozornosti požela prirejena Škoda Fabia S2000 Aleksa Humarja. Terenski krog je gostom pokazal, da se počasi zares daleč pride, ne glede na vozne razmere – še posebej, če je pri tem v pomoč najnaprednejša avtomobilska tehnologija. 

Napotke, navodila in nasvete so ves čas vztrajno, razumljivo in prijazno podajali inštruktorji AMZS centra varne vožnje, ki so ponovno dokazali, da so pravi mojstri svojega dela. Za dodatno zanimivost so obiskovalci lahko občudovali še vozila, ki se znajo kar sama postaviti na prazno parkirno mesto, ter dva starodobnika: prvo Škodino vozilo iz leta 1905, L&K Voiturette, in repliko dirkalnika Audi typ C iz leta 1936.

Prvi dan, ki je bil namenjen najpomembnejšim gostom, sta za kulturni vložek poskrbela Maja Martina Merljak in Uroš Smolej z zabavno dramsko miniaturko na temo ženskega in moškega pogleda na mobilnost, ki jo je napisal Vinko Möderndorfer. Še pred tem so se – prav tako v duhu »moški proti ženskam« na progi pomerili športniki Primož Peterka, Miha Pirih, Tadeja Brankovič Likozar in Petra Majdič ter glasbenika Tomi Meglič in Nuša Derenda. Za veliki finale in zabaven konec VIP večera je poskrbel Magnifico s svojim Balcountry Quartetom.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija