Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
V Celju štirje na en mah
Danes je vrata za obiskovalce odprl celjski sejem, na kateremu se predstavljajo razstavljalci iz avto, moto in prevozniške industrije.
Uredništvo Peter Pirkovič
12. april 2012 | 18:22:14

Sejmi Avto in vzdrževanje, Moto boom, Logotrans in Gospodarska vozila, ki jih bo sicer mogoče obiskati vse do nedelje med deveto in osemnajsto uro, združujejo koristno s prijetnim, saj je veliko pozornosti namenjeno med drugim tudi varnosti v prometu, v spremljajočem programu pa so danes obiskovalcem dih jemali kaskaderske akrobacije na dveh in štirih kolesih. Na štirih sejmih si je tako mogoče ogledati ponudbo več kot 130 razstavljavcev iz Slovenije in tujine (zastopanih je 15 držav), ki predstavljajo preko 300 najboljših blagovnih znamk.

Obiskovalci sejmov si lahko na celjskem sejmišču ogledujejo številne novosti iz avtomobilske motociklistične industrije, med katerimi izstopajo Honda, Aprilia, Ducati, Yamaha in številni drugi, obenem je na ogled postavljena tudi najnovejša ponudba orodij za avtomehanike, vulkanizerje, kleparje in industrijo, tu so še olja, maziva in oprema za ugodnejši ter varnejši transport (klimatske naprave, hladilniki, sistemi za vzvratno vožnjo, regulatorji hitrosti, avtoalarmi).

Za adrenalinski izziv bo poskrbljeno na off road testnih vožnjah s Volkswagnovimi gospodarskimi vozili 4x4 (velja omeniti Crafterja 4x4 iz dirke Dakar 2012 – spremljevalno vozilo). Brez dvoma bodo za gledalce zanimive tudi spektakularne akrobacije v izvedbi Roka Bagoroša in Tadeja Dolenca. Cena vstopnice znaša 6 evrov, medtem ko bodo dijaki in študentje za vstopnico plačali 4,5 evra.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija