Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Police proti policajem
Zgodba v stilu saj ni res pa je - Miki Jovanović iz Avstrije ima posebej predelano Hondo Civic, a tudi težave s policijo.
Artur Švarc
27. junij 2013 | 22:22:30

Mladenič srbskih korenin iz Bosne ima Civica že 7 let in je z njim prevozil že 200 tisoč kilometrov. No, posebnega Civica, ki je odet v barve ameriške policije z napisom Police. Reč je dodelana v nulo in fantje v njegovem klubu so z njim osvojili kar nekaj tuning nagrad. No, s to Hondo se je vozil povsod, na Nizozemskem, v Italiji, Švici, Nemčiji, Avstriji, Sloveniji in na Hrvaškem.

"Nikoli nisem imel problemov z napisom Police, saj avto ni enake barve in napisov kot policija v teh državah. Policisti so me celo večkrat ustavili, da bi se slikali z avtomobilom."

A težave so se začele, ko se je Miki vrnil v rodne kraje. Na mejnem prehodu Gradiška mu niso rekli nič, nekaj kilometrov pozneje pa so ga z rotacijsko lučjo ustavili policaji. "Razložil sem jim, da se lahko vozim po celi Evropi in da mu nihče nikoli nič ni rekel, pa so mi odgovorili, da zdaj ni v Evropi. Napisali so mi 500 KM kazni in zahtevali, da umaknem napis z avtomobila, če želim nadaljevati vožnjo." 

Miki je odtrgal samo eno črko, kazni pa ni plačal in se pritožil sodišču, ki bo o primeru odločalo julija, ko spet pride v Bosno. 

"Policaji so rekli, da sem prekršil zakon, ker sem se lažno predstavljal. Zdaj sem prelepil črko C v O, dokler ne bo jasno, kdo ima prav."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
shark911
V bistvu je res malo lovska da se voziš naokoli s takimi napisi na avtu
28.6.2013 0:32:27
alfafil
-pri nas sem videl enega s,mislim da,črnim picasojem,na zadnji stranski šipi mu piše POLICE v beli barvi,verjetno prodaja police
28.6.2013 9:03:29

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija