Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Aktualno   |   Mega slikovna galerija
Jubilejna predstava hitrosti v Goodwoodu
Sredi travnikov v bližini mesta Chichester, južno od Londona, se ta vikend odvija že dvajseta ponovitev festivala hitrosti, ki je prava paša za oči obiskovalcev in čedalje bolj pomemben dogodek za avtomobilsko industrijo.
Peter Pirkovič Newspress
12. julij 2013 | 17:36:13

Da je vsakoletni dogodek izjemno zanimiv za navdušence nad bencinskimi hlapi, pove dejstvo, da so organizatorji še pred uradnim odprtjem prodali kar 185 tisoč vstopnic. Zavidljiv rezultat. To je vsekakor še en dogodek, do katerega Otočani gojijo posebno spoštovanje. In kdor je tu prisoten, zagotovo nekaj pomeni. Teh pa ni malo. Kar nekaj zanimanja je za češko Škodo, ki premierno predstavlja novo Octavio RS, Lexus predstavlja novega IS-a, Maserati ima Ghiblija, Alfa pa športnico z oznako 4C. Seveda poseben status imajo domače znamke. Jaguar, Range Rover, Aston Martin, Rolls-Royce in McLaren. Tudi brez dirk, takšnih in drugačnih, ne gre. Na stezi se preskusijo prav vsi. Šov bo trajal še do nedelje, še pred pa si oglejte galerijo slik, da boste morebiti izvedeli ali se prihodnje leto splača obiskati ta dogodek.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija